Προϊόντα

Η κατασκευή των FLIGHT CASES γίνεται:

Α) Με κόντρα πλακέ 6mm η 9 mm, ελαφριού και βαρέως τύπου, γίνεται επένδυση με φορμάικα ABET Laminate Ιταλίας 0,9mm σε οποιαδήποτε χρωματισμό εσείς επιλέξετε, ενώ τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι της εταιρείας PENN FABRICATION, που επί χρόνια είναι δοκιμασμένα για την αξιοπιστία τους και την αντοχή τους, στην παγκόσμια και την ελληνική αγορά.

Το ξύλο που χρησιμοποιούμε στις κατασκευές μας είναι αποκλειστικά κόντρα πλακέ θαλάσσης, πάχους 6mm η 9mm, και όχι από MDF. Η επιλογή του συγκεκριμένου υλικού γίνεται με γνώμονα τρία βασικά πλεονεκτήματα:

  • Μεγαλύτερη αντοχή.
  • Ανθεκτικότητα στην υγρασία.
  • Μικρότερο βάρος.

Οι χώρες προέλευσης των κόντρα πλακέ είναι δύο:

ΑΦΡΙΚΗΣ. Λόγω του μικρού βάρους και μεγαλύτερης ευκαμψίας που παρέχει το συγκεκριμένο κόντρα πλακέ, χρησιμοποιείται για μικρές και μεσαίου τύπου κατασκευές όπως Dj Set, rack, flight case ηχείων, καλωδίων, μικρές κονσόλες κλπ.

ΣΗΜΥΔΑ ΣΟΥΗΔΙΑΣ. Για μεγάλες κατασκευές όπως Plasma TV, κινούμενες κεφαλές, συστήματα P/A, και μεγάλες κονσόλες ήχου.

 

Β) Με ειδικά συμπιεσμένο κυψελοειδή μαύρο πλαστικό (Con Pearl) σε 7mm και 10mm, που προσφέρει υψηλή αντοχή, ενώ παράλληλα έχει κατά 15% μικρότερο βάρος από το κόντρα πλακέ, και 45% από την σημύδα.

Υπάρχει όμως και εναλλακτική λύση κατασκευής με profil αλουμινίου τύπου βαλίτσας και με ονομασία N-CASE 1  και  N-CASE 2  οι οποίες είναι:

Πολύ ανθεκτικές, λειτουργικές, ελαφριές, όμορφες, και το κυριότερο 100% επισκεύασιμες.

Αυτές κατασκευάζονται περιμετρικά από αρσενικό και θηλυκό προφίλ αλουμινίου, με 5 διαφορετικές διαστάσεις ύψους, ενώ το καπάκι και ο πάτος, από κόντρα πλακέ 4mm με επένδυση από φορμάικα ABET Ιταλίας 0,9mm σε διάφορες αποχρώσεις.

TOP